19.9.17

Η εταιρεία ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ ΑΕ στη Marmomacc


Η εταιρεία ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ ΑΕ ​με έδρα στην Αθήνα, βρίσκεται στις πρώτες θέσεις στην αγορά μαρμάρου από την ίδρυσή της, το 1974. Η κύρια δραστηριότητα της είναι η εξόρυξη, κοπή, επεξεργασία, εμπορία και ειδικές αρχιτεκτονικές κατασκευές από μάρμαρο και απασχολεί συνολικά 350 εργαζόμενους. Αποτελεί μια καθετοποιημένη μονάδα η οποία διαθέτει 7 λατομεία εκμετάλλευσης μαρμάρων στη Βόρεια Ελλάδα.

Επίσης διαθέτει δύο μονάδες κοπής και επεξεργασίας στην Αθήνα, τρείς αποθηκευτικούς χώρους και ένα νέο υπερσύγχρονο εκθεσιακό χώρο στη Λεωφόρο Κηφισίας. Από το 2000 η εταιρεία είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών ενώ τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται με επιτυχία και σε άλλους τομείς όπως οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, τα αγροτικά προϊόντα  και το real estate.Τα ελληνικά μάρμαρα είναι μοναδικά και για αυτό το λόγο και περιζήτητα στην παγκόσμια αγορά. Η ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ ΑΕ έχει ισχυροποιήσει ιδιαίτερα τη θέση της ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρείες μαρμάρου στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως διαθέτοντας ένα ιδιαίτερα αναπτυγμένο δίκτυο πωλήσεων ,τόσο με οργανωμένο τμήμα πωλήσεων εξωτερικού, με αντιπροσώπους σε όλες σχεδόν χώρες της παγκόσμιας αγοράς αλλά κυρίως με τη συμμετοχή της σε περισσότερες από 15 διεθνείς εκθέσεις ετησίως, την τελευταία τριετία. Το ποσοστό των εξαγωγών της την τελευταία τριετία ανέρχεται σταθερά στο 90% του συνολικού κύκλου εργασιών.

Λατομείο Μαρμάρου Θάσου

Η ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ ΑΕ συμμετέχει στην MARMOMACC από το 1978 που η έκθεση γινόταν στην περιοχή Sant’Ambrogio di Valpolicella και έτσι πήρε μέρος και στην πρώτη έκθεση που έγινε στον εκθεσιακό χώρο VERONAFIERE όταν μεταφέρθηκε εκεί.


Η ζήτηση για τα ελληνικά μάρμαρα και κυρίως για τα μονοπωλιακά  υλικά   της ΙΚΤΙΝΟΣ όπως το GOLDEN SPIDER, το NESTOS WHITE, το THASSOS WHITE ,MARVELLOUS WHITE και το VOLAKAS WHITE αποτελούν τα BRAND NAMES της εταιρείαςσε όλες τις χώρες του κόσμου.

H ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ στη φετινή έκθεση θα παρουσιάσει όλα τα παραπάνω μάρμαρα που προέρχονται από τα λατομεία της καθώς και μια μεγάλη ποικιλία ελληνικών μαρμάρων (περίπτερο HALL 9 STAND C1).

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «GROSVENOR», ΝΤΟΥΠΑΪ, Η.Α.Ε.
ΞΕΝΟΔ. WYNN HOTEL ΚΑΖΙΝΟ, ΜΑΚΑΟΥ, ΚΙΝΑ
EMIRATES PALACE, ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ, Η.Α.Ε.
ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ «LADY HILL» ΣΙΝΓΚΑΠΟΥΡΗ

ΞΕΝΟΔ. SOFITEL, ΠΕΚΙΝΟ – ΚΙΝΑ
ΞΕΝΟΔ. WESTIN, ΣΑΝΤΑ ΦΕ, ΜΕΞΙΚΟ
DUBAI MALL, ΝΤΟΥΜΠΑΪ, Η.Α.Ε.

KIC ΚΤΙΡΙΑΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ HYUNDAI, ΣΕΟΥΛ, Ν. ΚΟΡΕΑ

ΞΕΝΟΔ. WYNN «LE REVE» ΚΑΖΙΝΟ, ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ, ΗΠΑ

www.iktinos.gr  www.stonenews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλέπω σε έναν ευπρεπή διάλογο χωρίς κακόβουλα και υβριστικά σχόλια που προσβάλλουν την αισθητική μας αλλά κι εκείνη της ελληνικής γλώσσας. Εντούτοις, όλα τα σχόλια δημοσιεύονται!