10.7.07

Μπουμπούκια...ποιος θα τα μάθει να οδηγούν??

Καθημερινά χρησιμοποιώ κάποια στενάκια για τη διαδρομή προς τη δουλειά μου. Ετσι για να κόβω δρόμο και γιατί δεν γουστάρω τις λεωφόρους!
Δυο διασταυρώσεις αναγκαστικά περνώ και στις δυο κάτι θα γίνει να με συνγχίσει!!!
Σήμερα μπροστά μου στο φανάρι ήτω.. ο συμπαθέστατος κος φορτηγατζής!! Εξαιρετικός νέος ...δεν λέω!! Μόνο που με το μαρσάρισμα του ματρακά του βγήκε ένα σύννεφο μαύρο από την εξάτμιση , τόσο που αναγκάστηκα να κοιταχτώ στον καθρέπτη της μηχανής μπας και 'χω γίνει μαύρη σαν την Τσίλα ένα πράμα!!
Ευτυχώς γλίτωσα... (μάλλον έχω απορροφητική επιδερμίδα δεν εξηγείται αλλιώς!!)

Στην επόμενη διασταύρωση ήταν άλλος εξαιρετικός τυπάς!! μπουκι - μπουκι μπουμπούκι!!
Φτιαγμένο αμαξάκι , λευκό σένιο, με όλα τα έξτρα σουπα μουπες... Με ζάντες ρε παιδί μου με φτερά .. με ..με... Απ'ουλα είχε!! Και μουσική στο τέρμα πρωι πρωί να ξυπνήσουμε κιόλας!!!!
Αλλά βιαζόταν κιόλας το παιδί. Μάλλον είχε αργήσει στη δουλειά! ΅Ε!! όση ώρα το φανάρι ήταν κόκκινο εκείνος μαρσάριζε με τις διπλές εξατμίσεις του να τρέμουν και να κάνουν εκείνο τον υπέροχο ήχο που σου κάνει το νεύρο κατσαρό (νεκρούς ανασταίνει!!)
Είπα να του πω... Αλλά μάλλον θα συνγχιζόμουν χειρότερα.

Αντε καλή μέρα να έχουμε!!!


οικολογική οδήγηση??? για δείτε και αυτό : http://www.greenpeace.org/greece/137368/137396/138763
[αναπνοή]

3 comments:

Ανώνυμος είπε...

Θυμαστε,πριν απο κατι χρονια που ειχε βγει ενας τυπος,εχω την εντυπωση πως ειναι απο την Κατερίνη,και ειχε κανει ενα αυτκινητο και το λειτουργουσε με νερο?

Που εξαφανιστηκε?Δηλαδη που τον εξαφανισαν?
Ποσο διαφορετικός θα ηταν ο πλανητης μας με τετοιου ειδους προσπαθειες..ΑΛλα ποσο πολυ θα φτωχαιναν οι πετρελαϊκες εταιρίες και οι αυτοβιομηχανιες...
Ολα για το χρημα...

[εσεται ημαρ]

Ανώνυμος είπε...

ο δαιμον του τυπογραφειου,ξαναχτυπησε....

*αυτοκινητοβιομηχανιες...

[εσεται ημαρ]

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ!!! και πέρισυ στην ΔΕΘ λανσάρανε ενα τρόπο λειτουργίας με... οινοπνευμα αν δεν κανω λάθος(???). Ο [αβάπτιστος] θα θυμάται καλύτερα να μας πει!!

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλέπω σε έναν ευπρεπή διάλογο χωρίς κακόβουλα και υβριστικά σχόλια που προσβάλλουν την αισθητική μας αλλά κι εκείνη της ελληνικής γλώσσας. Εντούτοις, όλα τα σχόλια δημοσιεύονται!