22.10.08

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ AΠO TΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Γνωρίζοντας τον τρόπο να προσφέρουμε Πρώτες Βοήθειες μπορούμε να προστατεύουμε και να σώσουμε ζωές στην καθημερινότητα μας.
Ένα ατύχημα, ένα επείγον περιστατικό, μια αιφνίδια ασθένεια, ή ένας πνιγμός από ξένο αντικείμενο ή κολυμπώντας, μπορεί να συμβεί στο σπίτι, με τα παιδιά μας, στην εργασία μας, στο γήπεδο ακόμα και στις διακοπές μας.

Εκείνο που οφείλουμε όλοι μας, είναι να έχουμε την γνώση τουλάχιστον των Βασικών Πρώτων Βοηθειών για όταν και όπως χρειαστεί.

Σκοπός των σεμιναρίων αυτών είναι η απόκτηση γνώσεων σε συνδυασμό με την πρακτική εξάσκηση των βασικών πρώτων βοηθειών κάτι το οποίο θα έπρεπε να διδάσκεται από την σχολική ηλικία.

Δείτε περισσότερα εδώ: ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

2 comments:

Ευτυχία Μεντζελοπούλου είπε...

Η ζωή από το θάνατο συχνά,ιδίως στα νεώτερα άτομα,χωρίζεται απο μια στιγμή.
Είναι ευλογία να ξέρεις και να μπορεις τη στιγμή αυτή να κάνεις την κατάλληλη ενέργεια ώστε να σώσεις έναν αγαπημένο σου ή εναν αγνωστο συνάνθρωπο.
Ακόμα με το σωστο χειρισμό των ανθρώπων σε κατάσταση ανάγκης μπορεις να αποφύγεις τις δυνητικά καταστροφικες επιπτώσεις μιας αδέξιας κίνησης.
Πολυ θετική η παραίνεση αυτου του ποστ!

Sophia είπε...

Πράγματι, έχω παρακολουθήσει το σχετικό σεμινάριο, και θεωρώ πως επιβάλλεται να το παρακολουθήσουν όλοι, κυρίως όσοι δουλεύουν σε σχολεία.
;-D

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλέπω σε έναν ευπρεπή διάλογο χωρίς κακόβουλα και υβριστικά σχόλια που προσβάλλουν την αισθητική μας αλλά κι εκείνη της ελληνικής γλώσσας. Εντούτοις, όλα τα σχόλια δημοσιεύονται!