27.3.09

dedicated to father and to son!

9 comments:

Ευτυχία Μεντζελοπούλου είπε...

τα αγχη και οι δυσκολίες της καθημερινότητας μπορουν να μας παρασυρουν,αν τα αφήσουμε,και να ξεσπάσουμε και να στεναχωρήσουμε τα πιο αγαπημένα μας προσωπα.
Ευχαριστώ θερμά για την υπενθύμιση γιατι ο πατερας είναι μοναδικός και δεν ξέρω για πόσο θα τον εχω κοντά μου ακόμα.

Τζεφέρης Πέτρος είπε...

Εμένα εκείνο που με εντυπωσιάζει σε αυτό το βιντεο ειναι η τελευταία αντίδραση του νέου.
Είναι το σημείο που με συγκινεί αφάνταστα..
και με κάνει να ελπίζω..

mar9659 είπε...

Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος, που να έχει δεί αυτό το βίντεο και να μην έχει δακρύσει,να μην έχει συγκινηθεί...η να μην ένοιωσε μέσα του και κάποιες ενοχές οτι μπορεί και αυτός ηθελημένα η αθέλητα να πλήγωσε έναν γοινιό του..εγώ το ένοιωσα εκτός των άλλων, οτι μπορεί άθελα μου να πληγωσα τον πατέρα μου που δυστυχώς χρόνια τώρα δεν τον έχω κοντά μου...!Και λέω τούτο.Πως η στοργή είναι ανέξοδη,δεν απαιτεί ειδικό εξοπλισμό και είναι πάντα διαθέσιμη.Ν'αγαπάμε σημαίνει οτι κάνουμε γνωστό στους άλλους το ενδιαφέρον μας γι'αυτούς,οτι νοιαζόμαστε και τους φροντίζουμε.Και ο καλύτερος τρόπος είναι να το αποδεικνύουμε έμπρακτα,όσο ποιο συχνά μπορούμε.

Τζεφέρης Πέτρος είπε...

ολα καλά αλλά μην θεωρείς την δική σου ευαισθησία ως δεδομένη και για τους άλλους..
Εγω γιατί βλέπω παντού αδιάφορους και ..trendy, ανήμπορους και απόλυτα συγχισμένους νέους που θα προσπεράσουν αμέσως το βίντεο και που το μόνο που δεν σκέφτονται είναι να προσφέρουν και να νοιαστούν για ο,τιδήποτε ακόμη και για τον εαυτό τους;

mar9659 είπε...

Αγαπητέ Πέτρο!Καλή μέρα νάχουμε άπαντες και καλή εβδομάδα! εύλογα τα ερωτήματά σου για τους νέους!Κι'εγώ βλέπω την αδιαφορία,ορισμένων ευτυχώς νέων,αλλά τόπες μόνος σου,οτι αυτοί οι νέοι είναι σε απόλυτοι σύγχιση και σε ρωτώ, μήπως φέρομαι μερίδιο ευθύνης και εμείς;Διότι οι νέοι,μεγαλώνουν με κάποια πρότυπα. Κυρίως δεν είναι άλλοι, απο τους γονείς και το συγ/κό τους περιβάλλον και φυσικά οταν είναι μικρά παιδιά μας αντιγράφουν. Υπεύθυνα λοιπόν σου λέω, με την ιδιότητα της μητέρας δύο νέων κοριτσιών οτι όλα ξεκινούν απο την οικογένεια κατά βάσιν και πως έχουν γαλουχηθεί!Δείξε λοιπόν εμπιστοσύνη στους νέους και δεν θα σε γελάσουν,αντιμετώπισέ τους με μεγαλοσύνη και θα φανούν οι ίδιοι μεγάλοι.

Τζεφέρης Πέτρος είπε...

Αχ πόσο δίκαιο έχεις αλλά και πόσο δύσκολα εφαρμόζονται ολα αυτά!
Ευχαριστώ για τα σχόλια τόσο εσένα όσο και την Ευτυχία.

KitsosMitsos είπε...

Και όλα αυτά από έναν νέο σκηνοθέτη. Πολύ καλή προσπάθεια, πραγματικά!

mar9659 είπε...

Αγαπητέ μου Γίαννη !Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία! με γνώμωνα την αγάπη όλα γίνονται!κλείνω με τα λόγια της MOTHER TERESA Η αγάπη καρπίζει όλες τις εποχές και ο καρπός της είναι προσιτός σε όλους! Νά είσαι πάντα καλά!!

mar9659 είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗ!Πέτρο ήθελα να πω!σε ξαναβάφτησα καιπάλι σόρυ!καλό μεσημέρι!

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλέπω σε έναν ευπρεπή διάλογο χωρίς κακόβουλα και υβριστικά σχόλια που προσβάλλουν την αισθητική μας αλλά κι εκείνη της ελληνικής γλώσσας. Εντούτοις, όλα τα σχόλια δημοσιεύονται!