26.5.09

Εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων και γεωθερμικών εφαρμογών στον οικιακό τομέα

Την Τετάρτη 20 Μαΐου, η πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΝ, παρουσίασε συγκεκριμένα μέτρα για την προώθηση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας , ειδικότερα την εγκατάσταση των οικιακών φωτοβολταϊκών στις στέγες με στόχο να ανακουφίσουν το σύστημα ηλεκτροπαραγωγής χωρίς παρενέργειες αλλά και χωρίς να επιβαρύνουν τον πολίτη με γραφειοκρατικές διαδικασίες, φορολόγηση αλλά ούτε και περιβαλλοντικά.
Επίσης μέτρα για την γεωθερμία, την πιο αδικημένη μορφή ΑΠΕ στην Ελλάδα, όπως κατ'επανάληψη έχουμε αναπτύξει Γεωθερμία, η πιο αδικημένη μορφή ΑΠΕ στην Ελλάδα!
Πιο συγκεριμένα την κήρυξη επτά νέων γεωθερμικών πεδίων (που θα προστεθούν στα 34 μέχρι σήμερα) αλλά και την απλοποίησηη του γραφειοκρατικού συστήματος που αφορά στη χρήση της γεωθερμίας για τη θέρμανση και ψύξη χώρων και εγκαταστάσεων. Περισσότερα για τις Γεωθερμικές Αντλίες Θερμότητας εδώ

Πλήρης Συνέντευξη Τύπου Υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη, και των κ.κ. Ι. Μπούγα και Κ. Μουσουρούλη καθώς και αναλυτικη παρουσίαση των δράσεων με παραδείγματα

Οταν η πολιτεία δείχνει το καλό της πρόσωπο, παράγοντας έργο με σύνεση και μεθοδικότητα, εμείς θα είμαστε πάντα εδώ...
[Πέτρος Τζεφέρης]

1 comments:

KitsosMitsos είπε...

Να το δούμε και να το πιστέψουμε...

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλέπω σε έναν ευπρεπή διάλογο χωρίς κακόβουλα και υβριστικά σχόλια που προσβάλλουν την αισθητική μας αλλά κι εκείνη της ελληνικής γλώσσας. Εντούτοις, όλα τα σχόλια δημοσιεύονται!