21.5.10

«Οι Θησαυροί της Βόρειας Ελλάδος»

To Σάββατο 29 Μαΐου 2010, η οικονομική εφημερίδα ΕΞΠΡΕΣ και ο Σύνδεσμος Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων οργανώνουν ημερίδα με θέμα «Οι Θησαυροί της Βόρειας Ελλάδος».
Σκοπός της ημερίδας αυτής, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη, είναι να αναδείξει την οικονομική σημασία της εκμετάλλευσης του ορυκτού πλούτου και της γεωθερμίας στη περιοχή της Β. Ελλάδος.

Το πρόγραμμα της Ημερίδας

Κρυμμένοι «θησαυροί» στο υπέδαφος της Β. Ελλάδας

Οι θησαυροί της Βόρειας Ελλάδας από το taxalia.blogspot.com

Νέα εποχή για το χρυσό, του N. Αρβανιτίδη

Δισεκατομμύρια ευρώ στα «σωθικά» της Β. Ελλάδας

1 comments:

Ανώνυμος είπε...

Τα αποθεματικά του ελληνικού κράτους σε χρυσό που φιλάσονται στο εθνικό θησαυροφιλάκιο τησ Ελλάδας ειναι 155 τόν.χρυσού.
Τα συνολικά αποθέματα χρυσού, εκμεταλλευσίμων με τις παρούσες τεχνικοοικονομικές συυνθήκες ανέρχονται συνολικά στους 415 τον.
Το εν λόγω αποθεματικό αφορά τα κοιτάσματα χπυσού της Β,Ελλάδας στις περιοχές Ολυμπιάδας-μαντέμ Λάκου-Σκουριών Χαλκιδικής,την Ποντοκερασιά-Α. Αντωνίου -γερακαριό Ν.Κιλκίς , την περ. Σαπών{Κώνος},περ.Περάματος της θράκης.
Εάν θέλετε να μάθετε για πιό λόγο δεν γίνετε εκμετάλλευση αυτών των αξιόλογων αποθεμάτων ,ρωτήστε τους οικολόγους και τις αριστερές οργανώσεις οι οποίες έχουν την αποκλειστική ευθύνη της παραπληροφόρησης και της τρομοκπράτησης των τοπικών κοινωνιών,με αποτέλεσμα την ματαίωση κάθε μεταλλευτικής δραστηριότητας στις παραπάνω περιοχές

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλέπω σε έναν ευπρεπή διάλογο χωρίς κακόβουλα και υβριστικά σχόλια που προσβάλλουν την αισθητική μας αλλά κι εκείνη της ελληνικής γλώσσας. Εντούτοις, όλα τα σχόλια δημοσιεύονται!