23.9.11

Κατάληψη στο ΥΠΕΚΑ και ΥΠΑΝ από τους υπαλλήλους Ενέργειας και Βιομηχανίας

Δημοσίευση ανάρτησης
Σε κατάληψη προχώρησαν την Παρασκευή 23.09.2011 οι  υπάλληλοι της Γ. Γραμματείας Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής ΥΠΕΚΑ μαζί με τους υπαλλήλους της Γ. Γραμματείας Βιομηχανίας του Υπ. Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας  που συστεγάζονται και έχουν διατηρήσει την ίδια ομοσπονδία εργαζομένων.

Τόσο οι σύλλογοι εργαζομένων όσο και η ομοσπονδία βλέποντας να ισοπεδώνονται τόσο οι μισθοί όσο και κάθε εργασιακό τους δικαίωμα,  κατέληξαν σε κινητοποιήσεις τέτοιες που δεν έχουν ιστορικό προηγούμενο. Οπως προηγούμενο δεν έχει πλέον η ύφεση, η μιζέρια, η διγλωσία και η αναλγησία των κυβερνώντων!

Ολοι οι παριστάμενοι  ξέχασαν για πρώτη φορά την ..κομματική τους προέλευση και βροντοφώναξαν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στους  κυρίους  του "Λεφτά υπάρχουν", του "Μαζί τα φάγαμε" και του "όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι άχρηστοι, αντιπαραγωγικοί και διεφθαρμένοι", ότι δεν θα ανεχθούν  ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ, σε έναν τομέα (Ενέργεια και Βιομηχανία) που είναι ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ, ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ  και διαχρονικά προσφέρει στη Χώρα.

Φτάνει πια. Αφού δεν φροντίσατε για την αξιοκρατία και τη διαφάνεια στις επιλογές, αφήστε μας τουλάχιστον να δουλέψουμε και να ζήσουμε με αξιοπρέπεια.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλέπω σε έναν ευπρεπή διάλογο χωρίς κακόβουλα και υβριστικά σχόλια που προσβάλλουν την αισθητική μας αλλά κι εκείνη της ελληνικής γλώσσας. Εντούτοις, όλα τα σχόλια δημοσιεύονται!