18.2.12

We are all Greeks: αποδείξτε το...



Διαδηλώσεις υπέρ της Ελλάδας προετοιμάζονται σε ευρωπαϊκές χώρες το μεσημέρι του Σαββάτου με αφορμή την οικονομική κρίση και τα οξύτατα προβλήματα που προκαλεί στην ελληνική κοινωνία.

Οι διαδηλώσεις συμπαράστασης θα γίνουν το Σάββατο στις 15:00 (ώρα Ελλάδας).

Στο Παρίσι, το ραντεβού έχει δοθεί στην πλατεία του Τροκαντερό, γνωστή ως πλατεία των «Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων».

Πάνω από 17 οργανώσεις έχουν δηλώσει συμμετοχή, ενώ το παρών θα δώσουν το κίνημα των «Αγανακτισμένων», καθώς και η «Πρωτοβουλία Ελλήνων φοιτητών και εργαζομένων».

Κινητοποίηση προγραμματίζεται ακόμη και στη Νέα Υόρκη το Σάββατο στις 14:00 στο πάρκο Ζουκότι όπου επί μήνες είχαν κατασκηνώσει τα μέλη του κινήματος Occupy New York.

Στον μπλογκ http://jesuisgrec.blogspot.com Ευρωπαίοι υπογράφουν κείμενο αλληλεγγύης προς την Ελλάδα και ζητούν την ελληνική υπηκοότητα, θέλοντας να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους.

Στο Facebook υπάρχει, μάλιστα, ομάδα που ονομάζεται: «We are all Greeks». Πάνω από δέκα σελίδες στο Facebook είναι αφιερωμένες στο ίδιο θέμα, με επίκεντρο -η κάθε μία- μία πόλη της Γαλλίας όπου οργανώνεται η κινητοποίηση.

Ένα πιο πλήρη κατάλογο με τις σχετικές σελίδες μπορείτε να δείτε εδώ.

Italy and Greece: Rule by the Bankers

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλέπω σε έναν ευπρεπή διάλογο χωρίς κακόβουλα και υβριστικά σχόλια που προσβάλλουν την αισθητική μας αλλά κι εκείνη της ελληνικής γλώσσας. Εντούτοις, όλα τα σχόλια δημοσιεύονται!