10.3.12

Επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι: όχι πλέον πειθαρχικά, να πάνε ολοι μέσα!

Περισσότερα από 25 εκατομμύρια ευρώ είχαν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς 13 δημόσιοι υπάλληλοι, μεταξύ των οποίων ένας δασάρχης, μια δικαστική υπάλληλος, στελέχη πολεοδομίας και εργαζόμενοι σε υπουργεία, όπως αποκάλυψε ο έλεγχος των ανδρών του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ).


Μετά τα παμπερς και τις κυρίες του ΙΚΑ Καλλιθέας, αυτό. Και πόσα αλλά βγαίνουν καθημερινά να επιβεβαιώσουν την γκρίζα ζώνη του μαζί τα φάγαμε....Καθημερινά και μία αποκάλυψη μεγάλης απάτης σε βάρος του δημοσίου . Κάθε μέρα πολλές περιπτώσεις μεγάλης φοροδιαφυγής , εισφοροδιαφυγής , κομπίνων, διαφθοράς , παράνομου πλουτισμού κλπ.

Στο στόχαστρο 39 φορολογούμενοι

Αντε να πείσεις πως είσαι δημόσιος υπάλληλος και υπηρετείς το δημόσιο συμφέρον. Γιατί υπάρχουν και αυτοί οι ελάχιστοι..Ελεος !

Εάν όμως τόσα χρόνια υπήρχε η πολιτική βούληση για να αποκαλυφθούν και να τιμωρηθούν όλες οι περιπτώσεις,  η Ελλάδα δεν θα είχε χρεοκοπήσει . 

Η Ελλάδα δεν θα έχανε την αξιοπρέπεια και δεν θα έβγαινε στο διεθνή πεζοδρόμιο .

Οι μεσαία και χαμηλού εισοδήματος τάξη και οι συνταξιούχοι δεν θα πλήρωναν ακριβά τα χαράτσια και τα μνημόνια.

Οι νέοι θα χαμογελούσαν και δεν θα μετανάστευαν για να ζήσουν .

Νομίζω ότι εκείνο που πρέπει να κάνω είναι να ζητήσω άμεσα να μετακινηθώ στο ΣΕΕΔΔ. Και θα το κάνω!

[by Tzeferis]

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλέπω σε έναν ευπρεπή διάλογο χωρίς κακόβουλα και υβριστικά σχόλια που προσβάλλουν την αισθητική μας αλλά κι εκείνη της ελληνικής γλώσσας. Εντούτοις, όλα τα σχόλια δημοσιεύονται!