23.4.16

Το σπίτι που έκτισε μηχανικός μεταλλείων!


Πρόκειται για ένα ασυνήθιστο cave house στην Αριζόνα που χτίστηκε ουσιαστικά μέσα σε σπηλιά με την επέκτασή της. Η Cathy Clark και ο άντρας της  αγόρασαν ένα μοναδικό οικόπεδο στην Αριζόνα. Το μοναδικό πρόβλημα; Δεν υπήρχε πουθενά χώρος να χτίσουν σπίτι, καθώς το οικόπεδο ήταν πολύ κάθετο και απότομο. Μια μέρα, καθώς η Cathy βρισκόταν έξω και εξερευνούσε, άκουσε μια έκρηξη στο δρόμο. Δεν ήταν κάποιο ατύχημα,ήταν ο γείτονάς τους, ένας μηχανικός ορυχείων που έκανε κάποια ανατίναξη για να χτίσει μια σπηλιά-σπίτι!!

Στην Cathy άρεσε αρκετά η ιδέα, και έπεισε τον άντρα της να κάνουν το ίδιο στο δικό τους οικόπεδο. Ωστόσο, το σπίτι τους δεν είναι καθόλου προϊστορικό, αντιθέτως διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις.Η σπηλιά έχει ιδιαίτερα ψηλά ταβάνια και 3 κρεβατοκάμαρες. Έχει 700 τ.μ. και έχει κουζίνα, τραπεζαρία, σαλόνι και η βεράντα τους έχει θέα ολόκληρο το βουνό! Μέσα στο σπίτι τους αναβλύζει μια πηγή καθαρού νερού, που φιλτράρεται μέσα από 25 μέτρα γρανίτη!

Για όποιον ενδιαφέρεται το σπίτι πουλιέται για λιγότερα από 2 εκατ. δολάρια! 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλέπω σε έναν ευπρεπή διάλογο χωρίς κακόβουλα και υβριστικά σχόλια που προσβάλλουν την αισθητική μας αλλά κι εκείνη της ελληνικής γλώσσας. Εντούτοις, όλα τα σχόλια δημοσιεύονται!