23.11.16

EIT RawMaterials: 1st Greek Raw Materials Community Dialogue, 23-24 Νοεμβρίου 2016

To Lavrio και η ευρύτατη σημειολογία του για τις ΟΠΥ δεν έλειψε ούτε από τα γραφεία του EIT RawMaterials,  (Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Καινοτομίας και Τεχνολογίας) CLC East EIT στην Πολωνία...
'Lavrion' did not only use to be an ancient and newer "silver mine",but is also the meeting room of @EITRawMaterials CLC East in Wroclaw...

Το Εργαστήριο Μεταλλουργίας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) και το EIT RawMaterials (KIC) σας προσκαλούν να παρευρεθείτε στο “EIT RawMaterials: 1st Greek Raw Materials Community Dialogue” που θα λάβει χώρα στις 23-24 Νοεμβρίου στο Electra Metropolis Hotel. 

Σε μια συντονισμένη προσπάθεια ανάδειξης των αναγκών και των προβλημάτων του κλάδου των Ορυκτών Πρώτων Υλών σας καλούμε να συμμετάσχετε ενεργά στον πρώτο ανοιχτό διάλογο για την ισχυροποίηση της θέσης του κλάδου στο εθνικό και Ευρωπαϊκό οικονομικό τοπίο.

Ζητήματα τεχνολογικής υστέρησης αλλά και καινοτομίας, Ευρωπαϊκής, εθνικής και περιφερειακής στρατηγικής πολιτικής, μηχανισμών και εργαλείων χρηματοδότησης σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο αλλά και προτάσεις για ανάπτυξη νέων εργαλείων και μηχανισμών για την ενίσχυση του κλάδου θα αποτελέσουν δομικά τμήματα της διημερίδας.

Οι ομιλητές και οι παρευρισκόμενοι αναμένεται να είναι υψηλά ιστάμενα πρόσωπα του κλάδου από τη βιομηχανία, τον ακαδημαϊκό χώρο, τα αντίστοιχα ευρωπαϊκά όργανα αλλά και εκπρόσωποι αρμόδιων υπουργείων και περιφερειών.

Για την πλήρη ενημέρωσή σας παρακαλώ ανατρέξτε στην επισυναπτόμενη ατζέντα, όπου περιέχονται και όλες οι πρακτικές πληροφορίες για την εγγραφή σας, την τοποθεσία και τρόπους επικοινωνίας. Παρακαλώ ενημερώστε μας για την παρουσία σας μέσα από τη φόρμα εγγραφής (http://eit.labmet.ntua.gr/) μέχρι και τις 4 Νοεμβρίου.

[Επιμέλεια: Π. Τζεφέρης]

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλέπω σε έναν ευπρεπή διάλογο χωρίς κακόβουλα και υβριστικά σχόλια που προσβάλλουν την αισθητική μας αλλά κι εκείνη της ελληνικής γλώσσας. Εντούτοις, όλα τα σχόλια δημοσιεύονται!