4.3.18

Ιαματικές Πηγές Δήμου Τροιζηνίας - Μεθάνων


Ενδιαφέρουσα ομιλία από την καθηγήτρια της Γεωλογίας Δρ. Παρασκευή Νομικού (Επικ. Καθηγήτρια, Τμήμα Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος, Αθήνα) στην ημερίδα με θέμα «Ανάπτυξη των ιαματικών πηγών στην Ελλάδα» η οποία έλαβε χώρα στο συνεδριακό χώρο του μουσείου της Ακρόπολης (Enterprise Greece) , με τη συμμετοχή φορέων του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα και άμεσα εμπλεκομένων με τις ιαματικές πηγές.


1 comments:

DIMITRIS είπε...

Πολύ καλή εργασία από μία νέα με πολλές προοπτικές επιστημόνισα και καθηγήτρια Γεωλογίας. Το θέμα εξετάζεται από πολλές πλευρές όπως τα ιστορικά στοιχεία, η γεωλογία, η ηφαιστειολογία, η σύσταση των ιαματικών νερών, η τουριστική τους αξιοποίησή κ.α. Ο αναγνώστης μπορεί να έχει μία σφαιρική αντίληψη για τον ιαματικό αυτό πλούτο βασιζόμενη σε τεκμηριωμένα επιστημονικά δεδομένα. Συγχαρητήρια πρωτίστως στην συγγραφέα αλλά και στον διαχειριστή της ιστοσελίδας για την ανάρτηση της εργασίας ώστε να είναι προσβάσιμη σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλέπω σε έναν ευπρεπή διάλογο χωρίς κακόβουλα και υβριστικά σχόλια που προσβάλλουν την αισθητική μας αλλά κι εκείνη της ελληνικής γλώσσας. Εντούτοις, όλα τα σχόλια δημοσιεύονται!