8.8.07

Tί θα γίνει στις 08.08.08 στις 08.08 η ώρα ακριβώς, δηλ. σε ένα χρόνο από τώρα;

Καλά στις 07.07.07 ήταν οι τυχεροί γάμου του τυχερού εφτα..
τώρα τί είναι πάλι;

3 comments:

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Nα πω οι τυχεροί του οκτώ???

Ανώνυμος είπε...

Οι Ολυμπιακοί του 2008,Πεκίνο.

Πως περνάει ο καιρός...

Τζεφέρης Πέτρος είπε...

ναι ναι.. θα γινει αισίως η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου και λένε οτι το 8 είναι τυχερός αριθμός για την Κίνα..

Εειδή δεν ξεχάσαμε τις δικές μας αρρυθμίες το 2004 και τις κίτρινες καικόκκινες κάρτες και ολα τα συμπαρομαρτούντα, να μας πουν οι κύριοι ιθύνοντες της Κίνας (οχι φυσικά ο λαός) που βιάζονται να κανουν επιδείξεις ετοιμότητας και φιέστες διάδοσης της κινέζικης κουλτούρας ενα χρόνο πριν:

-ποιοί και με τι συνθήκες δουλεύουν στο απέραντο εργοτάξιο του Πεκίνου και των περιχώρων.. και πόσα παιδιά δουλεύουν εκεί αντί να κάνουν ποδήλατο..

-σε πόσα εκατομμύρια η κυβέρνηση εχει κανει "έξωση" από τα σπίτια τους προκειμένου να ανοίξει ο χώρος για τις εγκαταστάσεις των Ολυμπιακών Αγώνων.. και με τι ποινές σε όσους αρνούνται.. (τους κόβουν νερό, ρεύμα κλπ)

-τι έχουν κάνει για να μειωθεί η τεράστια ατμοσφαιρική ρύπανση στο κέντρο του Πεκίνου...εκτός της απαγόρευσης της κυκλοφορίας...
(σαν κατι να μας θυμίζει αυτό..)

to mention but a few...

κατά τα αλλα καλή επιτυχία..

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλέπω σε έναν ευπρεπή διάλογο χωρίς κακόβουλα και υβριστικά σχόλια που προσβάλλουν την αισθητική μας αλλά κι εκείνη της ελληνικής γλώσσας. Εντούτοις, όλα τα σχόλια δημοσιεύονται!