21.4.09

21η Απριλίου: ημέρα μνήμης σήμερα... σιγά τα ωά

"Μην ξεχνάτε, όμως, κύριοι, ότι ευρισκόμεθα προ ενός ασθενούς, τον οποίον έχομεν επί της χειρουργικής κλίνης και τον οποίον, εάν ο χειρουργός δεν προσδέση κατά την διάρκειαν της εγχειρήσεως διά της ναρκώσεως επί της χειρουργικής κλίνης, υπάρχει πιθανότης, αντί της εγχειρήσεως να του χαρίσει την αποκατάστασιν της υγείας, να τον οδηγήση εις θάνατον”.

Σήμερα, 42 χρόνια μετά, αντί να δοκιμάσουμε τις αντοχές μας στη μνήμη, εμείς ασχολούμαστε μα το ..Μπο (σόρρρυ φίλοι ζωόφιλοι μα...) που τελικώς εγκαταστάσθηκε στον Λευκό Οίκο αποδεικνύοντας οτι ο πρόεδρος Ομπάμα, τηρεί τις υποσχέσεις που δίνει..

Οταν φυσικά βρίσκουμε λίγο χρόνο απο τα καθημερινά θέματά μας: τα gadgets, τα suv, την καραμέλα των κλιματικών αλλαγών, τους slumdogs αλλα εις πείσμα millionaires, τους Ugly αλλά εις πεισμα The New Hot (Susan Boyle), την τηλεοπτική μας πανδαισία, την κάθε λογής καταναλωτική επιθυμία χωρίς προσήλωση , διάρκεια και όραμα.. Τελικά για την ασθένεια δεν είχε και πολύ άδικο ο συνταγματάρχης..

Αν αυτά τα δέντρα δεν βολεύονται με λιγότερο ουρανό, γιατί εμείς θα πρέπει να βολευόμαστε με λιγότερες ..ανέσεις; Γιατί αλήθεια;

Και τί την θέλουμε τούτη την μνήμη; έχουμε τόση, στα φλασάκια μας οι δόλιοι..

Αντε και του χρόνου....

1 comments:

Unknown είπε...

Μα για το image και τη μόδα!

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλέπω σε έναν ευπρεπή διάλογο χωρίς κακόβουλα και υβριστικά σχόλια που προσβάλλουν την αισθητική μας αλλά κι εκείνη της ελληνικής γλώσσας. Εντούτοις, όλα τα σχόλια δημοσιεύονται!