16.5.09

Γιατί η ξεφτίλα δεν έχει χιούμορ..


Όταν μπει σε κίνηση η βλακεία ποιος μπορεί να την σταματήσει; έγραφε ο γιώργος σεφέρης. Μάλλον κανείς..

Ολοι μας συμφωνούμε οτι η τιμιότητα θεωρείται στην εποχή μας βλακεία..
Αλλά οτι θα συνέβαινε και το αντίθετο μου είναι δύσκολο να το αντιληφθώ..
Οτι δηλαδή ο ηλίθιος θα πρέπει a priori να θεωρείται και τίμιος.. λόγω βλακείας..

Για όσους δεν το ξέρουνε συνέβη το εξης κοσμοιστορικό γεγονός. Ο CATMAN (ναι αυτός της μεντόρισσας ανίτας..) κατεβαίνει υποψήφιος με το κόμμα του Βεργή στις Ευρωεκλογές!
Και ολοι συμφωνούν..ότι, πέρα από την πλάκα, στην υποθετική περίπτωση που έμπαινε στην βουλή, θα ήταν ο πιο τίμιος εκεί μέσα..



Τι καλά, τι καλά, μακαρόνια με κιμά..

Ελεος ταλαιπωρημένοι συνάνθρωποι.. Φθάσαμε στο σημείο να εμπιστευόμαστε μόνο τον βλάκα, επειδή ο μη βλάκας ειναι ανήθικος by default..

Ισως σήμερα αν ζούσε ο Σεφέρης θα έγραφε και για την βλακεία ως τη μόνη απτή απόδειξη τιμιότητας..

Ισως και για τους ugly but famous (ακριβώς γι'αυτό..), τους slumdogs but millionairs (ακριβώς γι'αυτό), τους απολύτως αχρήστους αλλά αστέρες της τηλεόρασης (ακριβώς γι'αυτό)...

Και μην μου μιλήσει κανεις για χιούμορ..που δεν διαθέτω..

Γιατί η ξεφτίλα δεν έχει χιούμορ..


* Μέσα σε μία ώρα από την ανακοίνωση της μεντόρισσας στα παρατράγουδα, γράφτηκαν στο group ΚΑΤΕΛΗΣ - ΛΥΣΗ / KATELIS - SOLUTION στο facebook πάνω από 1500 άνθρωποι. Σε ένα αλλο group με τίτλο No Gene is found for the Human Spirit (..yet) έχουν γραφτεί μόνο 14 άνθρωποι..χρόνια τώρα...
Ψηφίστε κατμαν λοιπόν.. αλλά οχι για πλάκα.. Γιατί αυτό μας αξίζει..

8 comments:

Ευτυχία Μεντζελοπούλου είπε...

είναι λυπηρό το γεγονός ότι υποβιβάστηκε τόσο ο θεσμος του ανθρώπου που πρεπει να έχει τα εφόδια,τις γνώσεις,τη διορατικότητα και την έμπνευση να αποφασίζει για την ανέλιξη της ζωής μας.
Σίγουρα οι 300,ανάμεσα στους οποίους υπάρχουν καιαρκετές αξιόλογες εξαιρέσεις που βγαινουν αντιπροσωπευουν ακριβως το χαρακτήρα και τις αντιλίψεις όλων εμας που τους ψηφίζουμε.
Ομως,μας αξιζει κάτι καλύτερο.
Ισως δεν το αξίζουμε εμεις και γι'αυτο οι εκλογές έχουν πάρει μια μορφή άβολη και συχνά φαιδρή.
Μας αξίζει,όμως,η αξιοπρέπεια και η εντιμότητα γι'αυτο πρέπει εμεις,τα 12 εκατομμυρια ελληνες ν'αρχίσουμε να ζούμε ζωες με όραμα,αλήθεια και ουσία για να διεκδικίσουμε και ανάλογους,αντάξιους πολιτικους .

Τζεφέρης Πέτρος είπε...

καλά τα λες εσύ, ποιός σε ακούει ομως?

Ανώνυμος είπε...

ΛΥΠΗΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΛΙΓΟ-ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ ΒΟΛΕΥΟΣΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ! ΛΕΩ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΙΤΕ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΜΟΛΙΣ "ΑΝΕΒΟΥΝ" ΣΤΟ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ!!!!
ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ!

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ!!!!
ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ-ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΜΑΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ "ΧΩΘΕΙΤΕ" ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 300-
ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ-ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!!!!!
ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΚΑΝΔΑΛΑ!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΚΕΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ-ΑΠΛΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΠΑΡΕΣ!!!!!!!!!!!
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΙ Ο ΚΑΤΜΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!!!!!!
ΑΥΤΑ
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΤΜΑΝ

Ευτυχία Μεντζελοπούλου είπε...

καλέ μου ανώνυμε φίλε/η αυτο που είπα ειναι οτι εχουμε "λαμογια" πολιτικους ακριβως επειδη κι εμεις ειμαστε "λαμογια" στην καθημερινότητά μας και θα μπορεσουμε να εχουμε τους βουλευτες που επιθυμουμε μονο αν αλλάξουμε εμεις την συμπεριφορα μας και τον τροπο σκεψης μας.
Στεναχωριέμαι να νιώθεις τετοια αγανάκτηση και απόγνωση.Δε θελω να νιωθεις ερμαιο των καταστάσεων κι αυτο να σε στεναχωρει και να σε ακινητοποιει.
Η ζωή με εχει μάθει οτι όταν κανείς δεν μου βρίσκει λύση τη λύση πρεπει να τη βρω μονη μου.

Τζεφέρης Πέτρος είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε δεν νομίζω οτι διαφέρουμε και πολύ σε αυτά που πιστεύουμε..
Μόνο που δεν θα μας σώσει η σοφία ούτε η κοιλιά του κατμαν..όταν αρχίσει να τις επιδεικνύει ανά τας ευρώπας..
Αλλωστε ουδόλως λιγότερο βολεμένος ειναι απο εμε για παράδειγμα..
μάλλον πολύ περισσότερο βολεμένος είναι και επώνυμος φυσικά..
Κάποιοι από εμάς ξυπνάνε πριν τα χαράματα κι εργάζονται σκληρά..
Μήπως ξέρεις τι δουλειά κανει ο κατμαν ώστε να αυξάνει καθημερινά την κοιλίτσα του?
Κι επειδή συμφωνούμε γενικά δεν συνεχίζω το λογίδριο..
Καλή επιτυχία..στους βολεμένους αγωνιστές λοιπόν και στους φιλους τους...

Χ. είπε...

ο κατμαν εχει ενα πολυ θλιβερό στόρυ, (εννοω την καταγωγή του τον τροπο που μεγάλωσε κλπ)
Το θλιβερότερο ομως ειναι πως καποιοι εκμεταλευονται την "αγαθοσύνη" του κατμαν αλλα και αλλων πολλων κατμαναϊων και θ η σ α υ ρ ί ζ ο υ ν!!
Μαζι παρασυρονται και αλλοι του είδους (διοτι κάθε καρυδιάς καρύδι ανα τον ελλαδικό χώρο φυσικά)

Που ειναι ο κυρ-εισαγγελέας ? να μαζέψει τα λαμογιοκαρβελέικα και τις σουργελοανίτες??
Σουργελλας! καταντήσαμε οπως ειπε σημερα ο Ζερβος αναφερομενες στις Μαγγίρες.. και σε ότι αυτο σημαίνει μόδα κλπ...
Ας αναλαβουμε τις ευθύνες μας επιτέλους, ας φροντίσουμε να αναβαθμιστεί το επιπεδο των συμπολιτων μας... κι ας αφήσουμε τις κοντρες τα σκανδαλα και τις παπαρολογιες εκεινων που τους βολευει ετουτος ο λαος να κοιμάται ...

βοηθειά μας!!!!

Τζεφέρης Πέτρος είπε...

Βοήθειά μας!
Και καλόν ύπνο!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΤΜΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΙΟΤΙ ΛΟΓΩ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ Κ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΓΙΝΑΜΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλέπω σε έναν ευπρεπή διάλογο χωρίς κακόβουλα και υβριστικά σχόλια που προσβάλλουν την αισθητική μας αλλά κι εκείνη της ελληνικής γλώσσας. Εντούτοις, όλα τα σχόλια δημοσιεύονται!