22.6.09

Και master, πλέον, τα διπλώματα του ΕΜΠ

H Πρυτανεία του ΕΜΠ, προχώρησε στην απόφαση να χορηγεί πλέον στους αποφοίτους παράλληλα µε το δίπλωµα και πιστοποιητικό σπουδών ισοδύναµο µε MASTER εµβάθυνσης στις επιστήµες του µηχανικού που διδάσκονται σε κάθε Σχολή. Με αυτό τον τρόπο το ΕΜΠ, παρακάπτοντας ουσιαστικά το Υπουργείο Παιδείας, δίνει το δικαίωμα στους απόφοιτους του Πολυτεχνείου να πηγαίνουν για διδακτορικό σε πανεπιστήμια του εξωτερικού:

Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Τ Ι Κ Ο

Σύντομα το θέμα θα έρθει και στο δημόσιο όσο αφορά την αξιολόγησή των μηχανικών για την πρόσληψη ή τον διορισμό ή οποιαδήποτε μεταβολή της υπηρεσιακής ή μισθολογικής τους κατάστασης. Ηδη το ΤΕΕ έχει καλέσει εγγράφως τους φορείς του δημοσίου αλλά και του ιδιωτικού τομέα να ανταποκριθούν.

Και master, πλέον, τα διπλώματα του ΕΜΠ

Και master, πλέον, τα διπλώματα του ΕΜΠ2

Μήπως το Υπουργείο Εσωτερικών είναι καιρός να πάψει να κωφεύει τόσο καιρό για το θέμα;

Φυσικά υπάρχει πάντοτε και η άλλη άποψη ΕΔΩ την οποία θα σχολιάσω όταν επιστρέψω απο την μακρινή (και κρύα) αμερικανική Δύση..
[ΠΈΤΡΟΣ ΤΖΕΦΕΡΗΣ]

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλέπω σε έναν ευπρεπή διάλογο χωρίς κακόβουλα και υβριστικά σχόλια που προσβάλλουν την αισθητική μας αλλά κι εκείνη της ελληνικής γλώσσας. Εντούτοις, όλα τα σχόλια δημοσιεύονται!