11.3.12

3.000.000 νεόπτωχοι έλληνες ζητούν ΑΝΑΠΤΥΞΗ, εδώ και τώρα!

Μην πανηγυρίζετε, κύριοι, για την συμφωνία του PSI.

Το κόστος που πληρώνουμε όλοι οι Ελληνες για τη «διάσωση» της χώρας και τα μέτρα που έχουν επιβληθεί μας γονατίζει, μας εξαθλιώνει, μας αφανίζει..

Η οργή ξεχειλίζει και η οικονομική πίεση αυξάνεται. 3 εκατομμύρια πολίτες βρίσκονται στα όρια της φτώχειας ή του κοινωνικού αποκλεισμού, ήτοι στα όρια της πλήρους εξαθλίωσης. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ.

Και όλοι μας αναρωτιόμαστε αν οι επερχόμενες εκλογές θα ανατρέψουν τη διαολεμένη αυτή κατάσταση και αν μπορεί να γίνει κάτι για να σταματήσει ο κατήφορος...

Στο χέρι μας είναι να τους αλλάξουμε ΟΛΟΥΣ.

3.000.000 νεόπτωχοι έλληνες ζητούν ΑΝΑΠΤΥΞΗ, εδώ και τώρα!

2 comments:

Ευτυχία Μεντζελοπούλου είπε...

Δεν ξέρω ποιά θα μπορούσε να ήταν η λύση.Υποθέτω οτι αυτό που χρειάζεται τώρα ο τόπος είναι βουλευτές ,όχι επαγγελματίες πολιτικούς ,αλλά λειτουργούς.Για τα τουλάχιστον 4 επόμενα χρόνια η πολιτική πρέπει να είναι λειτούργημα.Κι αυτό σημαίνει να βρεθούν 150-300(;) άνθρωποι που να θυσιάσουν το επάγγελμα τους και την ίδια τους την προσωπική ζωή για 4 χρόνια για τη σωτηρία της Ελλάδας.Να ειναι βέβαια οικονομολογοι και νομικοί άλλά και αντιπρόσωποι διαφόρων κλαδων,περα απο μηχανικοι και γιατροί,όπως και ενας γεωργός,ένας έμπορος,ένας οδηγός ταξί.Κι αυτα΄τα 4 χρόνια οι πολιτικοί μας να μπουν στη βιοπάλη ώστε όταν ξαναγυρίσουν στα βουλευτικά έδρανα να έχουν αποκτήσει την πολύτιμη πείρα της καθημερινής προσπάθειας για επιβίωση .Ευνόητο είναι οτι θα πρεπει αυτοί που θα βγουν για 4 χρόνια να ειναι μέσα στην αγορά και να ξέρουν τους μηχανισμούς λειτουργίας της.
Ισως παλι να είναι αδύνατο να βρεθούν απο το πουθενά οι 300 του Λεωνίδα που θα δώσουν τη μάχη για να σωθεί η Ελλάδα και θα θυσιάσουν τη ζωή τους εστω και για 4 χρόνια.Κι ύστερα ίσως θα ήταν ουτοπικό να περιμέναμε απο μη επαγγελματίες να μπορέσουν συνδιαλλαγουν με επαγγελματίες πολιτικούς του εξωτερικού.Ακόμα κι αν όλα τ'αγόρια τουλάχιστον παίζατε stratego μικροί..
Αυτό που σίγουρα χρειάζεται ο τόπος είναι για 4 τουλάχιστον χρόνια όσοι ασχοληθούν με την πολιτική να δούν την ενασχόλησή τους σα λειτούργημα και όχι σαν επάγγελμα.Και να πιστεύουν οτι η Ελλάδα θα ξανασηκωθεί και θα συνεχίζει να βγάζει πρωταθλητές και ποιητές και ερευνητές για το καλό ολόκληρου του κόσμου.

ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ είπε...

συμφωνούμε απολύτως.

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλέπω σε έναν ευπρεπή διάλογο χωρίς κακόβουλα και υβριστικά σχόλια που προσβάλλουν την αισθητική μας αλλά κι εκείνη της ελληνικής γλώσσας. Εντούτοις, όλα τα σχόλια δημοσιεύονται!