8.7.14

Master “Τεχνολογίες Περιβάλλοντος στην Περιβαλλοντική Νομοθεσία”

Ενα νέο και εξαιρετικά ενδιαφέρον Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ειδίκευσης θα προσφερθεί για 2η ακαδημαϊκή χρονιά τον Οκτώβριο του 2014 στο Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με έδρα την Ξάνθη.

Το ΜΠΕ αυτό φέρει τον τίτλο «Τεχνολογίες Περιβάλλοντος στην Περιβαλλοντική Νομοθεσία» και αποτελεί πολύτιμο εφόδιο για κάθε νομικό, δικηγόρο ή δικαστή που επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί στον τομέα του περιβάλλοντος. Συνιστά, επίσης, απαραίτητο εργαλείο για κάθε διοικητικό υπάλληλο ή πολιτικό ή κοινωνικό επιστήμονα που πρόκειται να ασχοληθεί με περιβαλλοντικά και οικολογικά ζητήματα. Επιπλέον, η απόκτηση του μεταπτυχιακού αυτού τίτλου προσφέρει συγκριτικό πλεονέκτημα σε κάθε υποψήφιο για διοικητικές θέσεις στις υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή σε διεθνείς οργανισμούς, λόγω του διαρκώς εντεινόμενου ενδιαφέροντος της διεθνούς και ευρωπαϊκής κοινότητας για την περιβαλλοντική νομοθεσία.
Καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής υποψηφιοτήτων 30 Ιουλίου 2014 και 15 Σεπτεμβρίου 2014 (http://ttoel.beteco.org/)

Σημαντική καινοτομία του προγράμματος αυτού αποτελεί η δυνατότητα απόκτησης του μεταπτυχιακού τίτλου σε 1,5 μόλις έτος εάν ο φοιτητής επιλέξει την πλήρη φοίτηση και κυρίαρχο χαρακτηριστικό του η ευελιξία του, καθώς είναι σχεδιασμένο ειδικά για εργαζόμενους.

Περισσότερα στην ιστοσελίδα (http://ttoel.beteco.org/) και (www.facebook.com/EnvLegislation)

http://www.eanda.gr/prokirykseis-diagonismoi/master-%E2%80%9Ctexnologies-periballontos-stin-periballontiki-nomothesia%E2%80%9D#.U7qAeQlSROo.facebook

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλέπω σε έναν ευπρεπή διάλογο χωρίς κακόβουλα και υβριστικά σχόλια που προσβάλλουν την αισθητική μας αλλά κι εκείνη της ελληνικής γλώσσας. Εντούτοις, όλα τα σχόλια δημοσιεύονται!