4.7.16

Επίσκεψη στην νέα λουτρόπολη στο Κάνιστρο –Παλιούρι της Χαλκιδικής





Την νέα λουτρόπολη στο Κάνιστρο –Παλιούρι
 Χαλκιδικής επισκέφτηκε, κατόπιν πρόσκλησης, αντιπροσωπεία του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεως Ελλάδος. 

Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν ο πρόεδρος Ανέστης Αναστασιάδης, ο γενικός γραμματέας Γεώργιος Πλαγάκος, ο ταμίας Βασίλειος Μπαντής, ο υπεύθυνος ηλεκτρονικής προβολής των ελληνικών λουτροπόλεως Νίκος Ματθαίος και ο πρόεδρος της επιτροπής τουρισμού Ανέστης Βασιλειάδης.

Την αντιπροσωπεία υποδέχτηκε η υπεύθυνη
 των spa του ξενοδοχείου «Miragio spa Thermal», η οποία  ξενάγησε στους χώρους του νέου ξενοδοχείου και στην συνέχεια ενημέρωσε για το συγκρότημα των λουτρών. Σημειώνεται ότι τα νέα αυτά λουτρά έχουν αναγνωριστεί από την επιτροπή του Υπουργείου Τουρισμού και πλέων αποτελούν μια νόμιμη λουτρόπολη που λειτουργεί μέσα στην μονάδα του ξενοδοχείου.

Η αντιπροσωπεία διερεύνησε  τις λουτρικές εγκαταστάσεις, που διαθέτουν, σύγχρονες εγκαταστάσεις ευρωπαϊκών προδιαγραφών, με μεγάλες πισίνες, σάουνες κ.α.

Στην συνέχεια τα μέλη του Δ.Σ., αφού καταθέσαν ενημερωτικό φάκελο σχετικά με την δραστηριότητα του πανελλήνιου συλλόγου, συνεδρίασαν σε αίθουσα του ξενοδοχείου και ανέλυσαν τα δεδομένα της επένδυσης και την λειτουργία των λουτρών σε αυτήν την περιοχή αλλά και το κόστος για κάθε λουόμενο, καθώς η μονάδα απευθύνετε σε πολίτες με αυξημένες οικονομικές δυνατότητες.

Εξέτασαν τέλος την πρόταση να πραγματοποιηθεί μια ενημερωτική ημερίδα στα τέλη του Σεπτέμβρη στο παραπάνω συγκρότημα, με κύριο θέμα την ανάπτυξη και προβολή του θεραπευτικού τουρισμού και την ανάδειξη της νέας λουτρόπολης.

Λουτρά Άγιας Παρασκευής

Μετά το τέλος της συνεδρίασης η αντιπροσωπεία αναχώρησε για επίσκεψη στα λουτρά της Άγιας Παρασκευής του δήμου Κασσάνδρας. Κατά την επίσκεψη διαπιστώσαμε ότι, όλες οι εγκαταστάσεις είναι αρκετά καλές και αξίζει τον κόπο όλοι οι λουόμενοι έλληνες και ξένοι να επισκεφτούν τα λουτρά της Άγιας Παρασκευής.

Σημειώνουμε, τέλος ότι πάνω από 30 λουτροπόλεις έχουν πλέον αναγνωριστεί από την αρμόδια επιτροπή του Υπουργείου Τουρισμού και ελπίζουμε ότι σύντομα και τα λουτρά της Αγίας Παρασκευής θα αναγνωριστούν.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλέπω σε έναν ευπρεπή διάλογο χωρίς κακόβουλα και υβριστικά σχόλια που προσβάλλουν την αισθητική μας αλλά κι εκείνη της ελληνικής γλώσσας. Εντούτοις, όλα τα σχόλια δημοσιεύονται!