28.9.17

Εκθεση Marmomacc στη Βερόνα Ιταλίας



Η Marmomac είναι μια από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες ετήσιες διεθνείς εκθέσεις της βιομηχανίας φυσικών πετρωμάτων. Αντιπροσωπεύει το σύνολο της αλυσίδας εφοδιασμού, πρώτη ύλη για ημικατεργασμένα και τελικά προϊόντα, μηχανήματα επεξεργασίας, τεχνολογίες εφαρμογών της πέτρας, αρχιτεκτονική και design. Η έκθεση διαρκεί από τις 27 έως τις 30 Σεπτεμβρίου και πραγματοποιείται στον εκθεσιακό χώρο της Veronafiere στην Βερόνα. Την έκθεση διοργανώνει η Veronafiere σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων MARMOMACCHINE*, το Υπουργείο Οικονομικής Ανάπτυξης και τον Οργανισμό Εμπορίου (ICE). Τα στατιστικά στοιχεία των προηγουμένων εκθέσεων δείχνουν ότι η Marmomac αναπτύσσεται και διεθνοποιείται καλύπτοντας μεγαλύτερα κομμάτια της παγκόσμιας αγοράς.

*Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων MARMOMACCHINE διαθέτει περίπου 320 μέλη, αποτελούμενος από παραγωγούς μαρμάρου, γρανίτη και άλλων διακοσμητικών λίθων και κατασκευαστές μηχανημάτων, εργαλείων και εξοπλισμού

Πηγή: Marmomacc – Veronafiere, StoneNews

Ισχυρή παρουσία των ελληνικών επιχειρήσεων στη 52η Marmomacc

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλέπω σε έναν ευπρεπή διάλογο χωρίς κακόβουλα και υβριστικά σχόλια που προσβάλλουν την αισθητική μας αλλά κι εκείνη της ελληνικής γλώσσας. Εντούτοις, όλα τα σχόλια δημοσιεύονται!