21.3.10

Την Κυριακή, πρώτη μέρα της άνοιξης, ενώνουμε τις δυνάμεις μας...

Την Κυριακή 21 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για την προστασία των δασικών οικοσυστημάτων της χώρας μας.

Δίνουμε ουσιαστικό νόημα στον συμβολισμό της ημέρας με τη συμμετοχή μας στην αναδάσωση των καμένων της αττικής που διοργανώνει το Υπουργείο Περιβάλλοντος, η Διεύθυνση Δασών, ο ΣΠΑΠ και ο ΣΚΑΪ και πραγματοποιείται αυτήν την Κυριακή στις 10.00 στην περιοχή της Πεντέλης, δίπλα στο Νοσοκομείο Παίδων.

Ας αφήσουμε κατά μέρος για λίγο κάθε άλλη ασχολία και ας αφιερώσουμε όλοι λίγο από το χρόνο μας, ας δώσουμε το παράδειγμα στα παιδιά μας και ας κάνουμε όλοι μαζί ένα βήμα για να βοηθήσουμε να αποκτήσει ξανά η Αττική το πράσινο που τόσο έχει ανάγκη.

Καλή, όμορφη και παραγωγική Ανοιξη. Ας φέρει επιτέλους ένα χαμόγελο...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

激情成人聊天室情色成人辣妹胸部辣妹視訊露奶辣妹自拍三點全露內衣秀台灣成人貼圖成人電影院三點全裸免費視訊辣妹av圖裸體自拍色情聊天美女視訊g點色情訊息淫女火辣av辣妹圖片免費視訊聊天室情色天空調情上床圖片裸體自拍走光照片走光視訊情色成人18成人區火辣美女成人vcd成人影片下載本土av性愛情慾淫妹美女聊天性愛聊天室女生自慰影片免費看a圖淫婦巨乳辣妹視訊成人女生自慰方法免費情色限制級a片穿幫情色下載情色網站

Ευτυχία Μεντζελοπούλου είπε...

Ο θετικός συμβολισμός βρίσκεται όχι μόνο στην πράξη της αναδάσωσης, της δημιουργίας ανάσας στην μολυσμένη ατμόσφαιρα της πόλης μας,όσο και στη διενέργεια της πράξης αυτης όλοι μαζί,στη συμμετοχή όλων μας να σώσουμε ο ένας τον άλλο.Μόνο έτσι θα επιζήσουμε.
Καλη άνοιξη με ηλιοφώτιστες εμπνεύσεις και παραινέσεις πάντα!

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλέπω σε έναν ευπρεπή διάλογο χωρίς κακόβουλα και υβριστικά σχόλια που προσβάλλουν την αισθητική μας αλλά κι εκείνη της ελληνικής γλώσσας. Εντούτοις, όλα τα σχόλια δημοσιεύονται!