21.3.10

Την Κυριακή, πρώτη μέρα της άνοιξης, ενώνουμε τις δυνάμεις μας...

Την Κυριακή 21 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για την προστασία των δασικών οικοσυστημάτων της χώρας μας.

Δίνουμε ουσιαστικό νόημα στον συμβολισμό της ημέρας με τη συμμετοχή μας στην αναδάσωση των καμένων της αττικής που διοργανώνει το Υπουργείο Περιβάλλοντος, η Διεύθυνση Δασών, ο ΣΠΑΠ και ο ΣΚΑΪ και πραγματοποιείται αυτήν την Κυριακή στις 10.00 στην περιοχή της Πεντέλης, δίπλα στο Νοσοκομείο Παίδων.

Ας αφήσουμε κατά μέρος για λίγο κάθε άλλη ασχολία και ας αφιερώσουμε όλοι λίγο από το χρόνο μας, ας δώσουμε το παράδειγμα στα παιδιά μας και ας κάνουμε όλοι μαζί ένα βήμα για να βοηθήσουμε να αποκτήσει ξανά η Αττική το πράσινο που τόσο έχει ανάγκη.

Καλή, όμορφη και παραγωγική Ανοιξη. Ας φέρει επιτέλους ένα χαμόγελο...

1 comments:

Ευτυχία Μεντζελοπούλου είπε...

Ο θετικός συμβολισμός βρίσκεται όχι μόνο στην πράξη της αναδάσωσης, της δημιουργίας ανάσας στην μολυσμένη ατμόσφαιρα της πόλης μας,όσο και στη διενέργεια της πράξης αυτης όλοι μαζί,στη συμμετοχή όλων μας να σώσουμε ο ένας τον άλλο.Μόνο έτσι θα επιζήσουμε.
Καλη άνοιξη με ηλιοφώτιστες εμπνεύσεις και παραινέσεις πάντα!

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλέπω σε έναν ευπρεπή διάλογο χωρίς κακόβουλα και υβριστικά σχόλια που προσβάλλουν την αισθητική μας αλλά κι εκείνη της ελληνικής γλώσσας. Εντούτοις, όλα τα σχόλια δημοσιεύονται!